Автор: Kindoroho
Зареєстрований: 22.06.2011
Останній візит: 11.07.2016
Фанат Динамо з 2003 року. Родом з Хмельничини, смт Білогіря.
2 липня 2011 11:00
15

Кардосо. За і Проти

Знову на інтернет сторінках замайоріла інформація про Кардосо в Динамо. Звісно,не факт що перехід все таки відбудеться, але хотілося б заглянути у майбутнє і перерахувати всі плюси і мінуси. 

Плюси:

-          Довгоочікуваний таранний форвард, який так необхідний Сьоміну

-          Доволі непогана результативність (70 голів в чемпіонаті Португалії, все ж таки показник,хоча й з 2007 року)

-          Непоганне вміння виконувати стандарти (Так, у нас є Алієв, але ні для кого не секрет, що в багатьох матчах він лише й виходить на поле щоб пробити штрафний, або вистрелити здалеку. Хочеться вірити, що з нового сезону він покаже своюкращу гру... Але маючи на полі Кардосо, ми отримуємо 2 в 1 дальні удари+форвард)

-          Досвід (Сьомін не раз наголошував,що нам необхідний саме досвідчений нападник. Матчі за збірну, в Єврокубках, в Португалії, гадаю цього достатньо)

-          Гравець з іменем (звісно, не зірка світового масштабу, але все ж для Динамо запрошення такого гравця стане неабияким плюсом. Всі чудово розуміють, що не кожен зараз з задоволеням переходить в наш улюблений клуб, а цей перехід повинен буде хоча б трішки,але ситуацію змінити)

      Мінуси:

-          Бажання гравця (Хтось хоча б помітив у одному інтервю, захват у парагвайця від переходу в Динамо?)

-          Зарплата (у разі переходу, зарплата буде якщо не найвища в команді, то значно більша ніж у наших ЗВЬОЗД, гадаю для Мілевського, Алієва, це буде не надто приємно, та й для Шеви, який для Динамо, як символ, отримувати менше, чи стільки ж, неприємно на мою думку.)

-          Мотивація (перехід в слабший чемпіонат (на думку багатьох)не саме краще закінчення карьери. Приклад  Лукарелі,більш ніж чудовий)

-          Зменшення вимог до себе (Не виклик до національної збірної, вже чітко показує що гравець почав здавати. По при впевнений сезон у Португалії, в збірній на нього не розраховують. Та й не був він там ніколи незамінним, судячи по статистиці 29 матчі-4 гола...)

-          Недостатня якість флангових подач у Динамо (От хто в нашій команді володіє чудовим пасом з флангу? Ярмоленко, Гусєв, я б так не сказав. Багато хто може пригадати голи, які були забиті після їх навісів. І я про це. Та ж мова й про крайніх захисників. Що Попов, що Даніло, не зовсім дружать з таким поняттям як пас. І з чиїх тоді подач буде забивати Кардосо. На мою думку,більше б Динамо підійшов форвард а-ля Бангура)

-          Неналежна якість форвардів португальського чемпіонату в Європі. (Джардел, Нуно Гомеш, Поштіга, показуючи супер гру в чемпіонаті, в інших випадках губилися... Можна привести й Дніпропетровського Матеуса, але він по-перше мало зіграв, а по- друге навіть в Португалії не був супер результативним. )

-          Ціна (Навіть у разі переходу, вартість гравця побє всі динамівські трансферні рекорди. І уявіть собі, після провалу, яка буде реакція у Суркіса.Чи швидко ми дочекаємось нових, серйозних трансферів?)

-          Географія (ну не таланить нам на південноамериканський ринок, скільки ще потрібно доказів?)

 Звісно, багато хто зі мною може не погодитись, але це моя суто субєктивна думка...

И в Лч Ливорно играл прилично и в Лиге Европы(тогда КУЕФА) до полуфинала дошел!
Сховати
Socolik "В своем первом сезоне в элите после долгого перерыва «Ливорно» занял 9 место, а лучшим бомбардиром стал нападающий этого клуба Кристиано Лукарелли. В сезоне 2005—2006 команде удалось повторить свое достижение предыдущего сезона. Более того, благодаря дисквалификации «Ювентуса», «Милана» и «Лацио» «Ливорно» получил право играть в Кубке УЕФА, где дошел до 1/16 финала". Ты немного ошибся на счет Ливорно, но роли Лукарелли, как классного бомбардира серии А - это не меняет.
Я вот не могу понять, почему у нас так любят сравнивать трансфер Лукарелли из заштатного Ливорно и Кардосо из одной из ведущих(17-й по рейтингу) команд Европы. Что у них вообще может быть общего? Это все равно что сравнивать Ковпака из Таврии и Андрея Шевченко.
Сховати
Ну коли Лукарелі переходив в Шахту, він був далеко не заштатний, а міцний середняк,забив у попередньому сезоні 22 голи в серії А.
"Бажання гравця (Хтось хоча б помітив у одному інтервю, захват у парагвайця від переходу в Динамо?)" Как ты себе это представляешь?)))
Сховати
Ну хоча б для прикладу Аруна, що Динамо клуб з іменем...Чи то й же Ідейе, що не проти перйти...
Мне кажется нужно брать напада наполовину Исма, а на другую половину таранник - типа Идейе. Мы на Бангуре сейчас далеко не выедем... В мачте с Брагой он бы нам врядли помог, так как опека была очень тесной, и в этом случае нужно уметь прикрыть мяч корпусом, развернуться и продолжить атаку... Исма же на контрах и на разрезных пасах асс..
Сховати
Ты уже успел Трансформеры-3 поcмотреть?))) не надо Исму с тараном скрещивать и не нужно на нем кататься)))) нужно в середине поля игру наладить-имхо)))
Сховати
Леший =))) Нет, не смотрел еще, но очень хочу!)) Я считаю что у нас больше проблем в завершении атак. ИМХО так сказать))
А скажи пожалуйста на кого ему эти подачи надо было закидывать? На Милю или Шеву? Семин же понимает что он хочет и как это будет действовать.
Сховати
З нормальної подачі і Шева чи Міля забє... Інше діло,що їх за матч буває одна чи дві, максимум...
Сховати
Шева играет с глубины, а Миля.. Ну блин, посмотри ты хотя бы видео со сборов, сколько он не забил с прострелов, про официальные игры молчу. Возьмут Кардосо и Семин построит игру так, что будут идти на него передачи с флангов. Спортсмен в точку сказал. Было бы не кого отдавать, были бы подачи. А так игра строилась через центр.
SpOrTsMeN 02 июля 2011 12:08 Семин же понимает что он хочет и как это будет действовать --------------------------------------------------------------- Очень хоцца в это верить...
Добре, скажи будь ласка, скіль результативних передач на рахунку Даніло за попередній сезон?
Извини конечно, но больше половины тут бред. Данило не может отдать хороший пас? По по-моему как раз это его главный козырь. Про остальное вообще молчу.