Автор: Zhukan
Зареєстрований: 10.01.2011
Останній візит: 23.02.2022
24 квітня 2011 14:56
32

Що чекає нас влітку?

Не за горами завершення сезону 2010-11, і вже зараз, не чекаючи останніх матчів, а отже, і остаточних результатів, хочеться подумати і трохи помріяти про те, що буде у літньому міжсезонні, і в основному це будуть...

...ТРАНСФЕРИ

Справді, що ще може нас очікувати і що можна прогнозувати незалежно від результатів цього сезону?

1. ВОРОТАРІ

Покупок не буде однозначно. Скоріш за все, продадуть когось з пари Бойко-Богуш - удвох їм у команді робити нема чого. У кожного свої переваги і недоліки: Богуш перевірений, але "кришталевий", Бойко молодий і перспективний, але на даний момент грає невпевнено. Цілком можливо, що залишаться обоє

2. ЗАХИСНИКИ

Відкриваємо посилання "Команда" на dynamomania.com і аналізуємо.

4 центрбеки + Юссуф, який записаний півзахисником. Четверо з них підтвердили свою кваліфікацію-виходили в старті хоча б у двох матчах, а от що буде з Бетао, який весною зіграв аж 4 хвилини лише у двох матчах(у одному з них вийшов наприкінці ІІ тайму) ? Як на мене, захисник непоганий, може зіграти на фланзі, але місце в основі йому не знаходится. Можливо, причина в тому, що він не зміг набрати форму.
До речі, влітку повертається Діакате, але, наскільки я розумію, грати за "Динамо" він не хоче...(((
Отож, мій прогноз: придбань не буде, можливо, попрощаємось з Бетао і (75%) Діакате

Ліві захисники: Несмачний, Попов, Каддурі.

Перший вже не може конкурувати навіть з Алмейдою( пам"ятаємо перший матч з МС), влітку відпустять вільним агентом. Попов - при ЮПС заграв непогано, проте дуже грубий, хоча фолить так, що арбітри зазвичай не помічають))))) Скажемо спасибі арбітрам, що його не вигнали ще в І таймі матчу відповіді з "Брагою". Ель Каддурі-роки даються взнаки... Чи зможе він за рахунок фізичних кондицій компенсувати певний брак техніки, як це було раніше??? По-перше, я в цьому сумніваюсь, по-друге, Сьомін може використовувати його в опорній зоні(головний конкурент Єрьоменку???)

Висновок: попрощаємось з Несмачним-99,9%. В ідеалі, хотілося б сказати "Спасибі і до побачення" і Попову(а можливо, Бадру...), і взяти двох сильних лівих беків, але це буде непосильним завданням для ІМС... Тому-хоча б одного...

Праві захисники...

...а він один-Даніло Сілва, бо Бетао навряд чи можна вважати рівноцінною заміною
Зараз доволі непогано тримає фланг і підключається до атак. Хоча у матчі з "Дніпро" Коноплянка його "возив" по газону(( Тому-необхідне підсилення. Влітку повертається з оренди Допілка, але у його перспективи не вірю.

3. ПІВЗАХИСТ

Опорні півзахисники

Вуко, Гармаш, Єрьоменко, Гіоане, можуть зіграти Юссуф і Михалик.
Піде Гіоане, це вже ні для кого не секрет. Думаю, інші залишаться.
Незважаючи на спад у Єрьоми, проблем з цією зоною не бачу-є й креатив, і чисті руйнівники, тому придбання навряд чи потрібні. А влітку, маю надію, Пінколліні зведе команду до "спільного знаменника"

ППЗ

Гусєв-без варіантів, теоретично-Теміле, але реально він прогрАє конкуренцію навіть Нінковичу... Як на мене, Шакірі("Базель") підсилив би ДК.

ЛПЗ

Найцікавіша позиція для аналітиків, як на мене. Чи залишиться там Ярмоленко, чи буде придбання(коли там, до речі, Майкл повертається?)))). Теоретично, Калитвинцев, але поки що лише теоретично(( Ну і не забуваємо про Бертольо
О, у нас же ще Маграо є! Але, думаю, наступну осінь він зустрічатиме вже деінде...
Мій прогноз: якщо Берт відновиться і набере форму Калитвинцев-молодший, придбань не буде. Якщо ні-можливі варіанти

"Під нападником" -актуально лише при переході на 4-2-3-1

Алієв, Нінкович, Бертольо, Єрьоменко, Гармаш. Хтось з двох останніх буде узоні ОПЗ.
"На вихід", як на мене- лише Нінкович, та й то "фіфті-фіфті". Придбання-навряд: класні плеймейкери на дорозі не валяються, а тих, кому ще є що доводити, у нас і так вистачає. До речі, не забуваємо про Корреа і Рибалку.

4. ФОРВАРДИ

Незамінний Мілевський, який, судячи з останніх матчів, вже вкотре забув, що нападник має забивати(перший гол у ворота "Зорі", другий "арсенальний"-яскраве тому підтвердження); Шевченко, який буде грати до EURO-2012, і який ще не все сказав("Метелург З" відчув це на своїй шкурі))); молодий і не факт, що перспективний Зозуля; Кравець, який цього сезону асистує більше, ніж забиває; Андре, який приїде з Франції "показувати все, на що він здатен"(ІМХО-не приживеться він у нас). Ну і Маріс Верпаковскіс, але в нього я теж не вірю...(((
Хочеться, щоб Мілевський піднявся на вищий рівень, а нам пора вже навчитись грати без нього. Але навряд-зараз ним нібито вже ніхто не цікавиться.
Шевченко залишиться, це не обговорюється. Чи "обтеше" Палич Зозулю й Кравця-не відомо навіть йому самому))) А от чи варто перевести Ярмоленка в напад, він, я впевнений, для себе вже вирішив.

Особисто мені хочеться бачити у Динамо пару швидких форвардів. Ярмола-Кравець або Ярмола-Зозуля -- чому б ні? Ярмоленко й Кравець на полі не такі егоїстичніі, як Бангура, один лівша, інший правша, перший уже довів, що він чогось та вартий, другий підтягнеться до його рівня. Коли спереду буде два гравці, кожному з яких можна віддати пас на забігання, проблем у захисників команди суперника побільшає. Чи піде на це Сьомін? Враховуючи те, що обидва гравці непогано відпрацьовують на оборону, цілком можливо.
Є ще один нюанс: чи зможе Ярмола створювати в центрі таку ж гостроту, як на фланзі? Можливо, позиція флангового півзахисника-це справді "його".

Отож, які переходи нас чекають: флангові захисники; ще хотілося б вінгера, який би успішно діяв на обох флангах; у нападі все залежить від головного тренера-як на мене, можна обійтись і без придбань. На вітчизняному ринку реальних кандидатів на жодну з позицій не бачу(теоретично, Коноплянка міг би, але хто ж його нам віддасть?)

Підуть: Богуш/Бойко, Несмачний, Бетао(?), Попов/Каддурі(?), Гіоане, Нінковіч(?), Маграо. "Золота молодь"(Зозуля, Кравець, Калитвинцев, Рибалка)-????????

З тих, хто зараз в оренді, нікого в основі не бачу...

Як бачимо, масштабної чистки і "скорочення штатів" чекати не доводиться, але двома-трьома пунктами у зарплатній відомості може поменшати.

Тактична схема восени: 4-4-2, з можливим переходом на 4-5-1 по ходу матчу. Нові обличчя в основі-від 0 до 5(ЛЗ, ПЗ, ЛПЗ, 2 центрнапи)

"Не судите строго", це мій перший пост. Зарані дякую за конструктивну критику))

Тупой Блог... Мало фактов... Низачёт аффтору.
Ну вот, теперь принимается. Надо еще картинку сменить, а то тары не хватит. Все, мир.
Ну что опять не так Витюха? Сплошная вонь и нескладуха? А что ж так слабо у тебя? Пегаса ждёшь плешь теребя? Я ! Я твой пегас моя кобылка, Взберусь. Заржу . Введу с ухмылкой. Ты ж не кобыла, а огонь! Навеки твой . Ретивый конь.
Изобразил. Ну, нескладуха Ну насмешил, сплошная вонь Лады, как будет рифмы пруха Поговорим, ретивый конь Быть может, перестанешь плакать Слезинки ручкой собирать На молодых парнишек к...ть Салфеткой глазки вытирать Ну все, закончилось веселье Прошу прощенья за стихи Все ж я забылся,ВОСКРЕСЕНЬЕ Прошло, пропели петухи И нынче, просто, понедельник У всех работа впереди Кому же тяжело с похмелья То на работу не ходи.
Нападающий хороший нужен кровь из носа.Я бы даже сказал что нужен как таран,так и лёгкий форвард.А вот Зозуля Дк я считаю не нужен.Если в следущем сезоне продолжит партачить Кравец,то и он не нужен будет.Нельзя до бесконечности быть вечно подающим надежды.Тем паче в таком клубе.Хотябы один атакующий фланговый игрок не помешал бы.Игрок хороший и чтобы смог играть как справа так и слева.Ну и конечно же опорничек хороший нужен(возможно, бокс ту бокс даже будет более актуален).На последней позиции нужен игрок посильнее нынешнего Ерёменко.
Сховати
а по деньгам ты себе представляешь сколько обойдется бокс ту бокс лучше Еременка?=) два нападающих=) это опять же если Андре стоит 8 для Игорька, то представь сколько будет стоять просто футболист не говоря уже хороший футболист для Игорька=) Не будет ничего. ОН Нинкович выздоровеет и будет конкуренция=) Максимум одна, ну кровь износу две покупки очередного среднестатистического балласта из Бразилии, Аргентины или Колумбии будет и все усиление.
Сховати
Kova,думаю что подобный фокус при Сёмине не пройдёт.Я в своём посте назвал только те позиции которые кровь из носу требуют усиления.И усиления хорошими игроками,а иначе я не вижу смысла кого-то покупать.На перспективу с зарубежными молодыми игроками мы работать просто не умеем.И пора бы это уже понять.Одним словом.если суркис хочет хотябы занимать место которое ему позворлит с Дк выступать в ЛЧ он должен хорошенечко подумать и купить толковых игроков на некоторые позиции.
Zhukan, лично я поставил тебе за твоё сообщение жирный плюс. Почему у тебя отрицательное сальдо понятия не имею. Пиши и не обращай на них внимания.)
Ты бы еще вспомнил Окодуву. Что касается Бетао. С чего ты взял что он сыграл этой весной всего-лишь 4 минуты? Вообще-то он отыграл полный матч с Ворсклой.
Сховати
Так, справді. А я чомусь думав, що лише в ЛЄ на заміну вийшов...
Zhukan Неплохой анализ. За дело всерьез - это не к тебе должно быть. Не обращай внимания на это. Анализ твой, совсем не плох - Не профи, но с любовью! Спасибо за этот первый блог! Ты предлогаешь - малой кровью? Возможно прав, к тому причины есть, Хотя вливания теперь необходимы. Кое кому - пора бы знать и честь, А креатива мало, вот здесь мы уязвимы!
Критикам-стихоплетам: Как много умных развелось Чужими мыслями в стихах Простого перенька травить Своих же мыслей нет, лишь прах Клокочет в головах пустых Изобразите-ка свой стих. Автору отдельно. Не стоит заморачиваться чужими проблемами, там есть кому разбираться. Если же браться за дело всерьез, то полкоманды надо на повышение квалификации отправлять, а, если точнее, то начинать надо с истоков.
Сховати
Хм... Проблеми клубу наче не зовсім і чужі... А щодо "полкоманды надо на повышение квалификации" і "начинать надо с истоков"-як би ми цього не хотіли, навряд чи щось кардинально зміниться((
Талант и ум в карман не спрячешь? Свежо предание, свежо Как ни зайду ты горько плачешь... Не помещаются ужо? Клокочат головы пустые? Чужие мысли? все в стихах? Твои же вовсе не простые! Оставь убогих в дураках, Скажи им, что они дебилы Что школьники, что пацаны. Вот только ль в этом ума сила? Все бараны, все бараны... Твердишь ты к месту и не к месту А может это ты баран? Не думал? Вот и пойди себе к насесту Подумай. Можешь взять стакан.
Сховати
)))) Поржал. Классно!;)) Даже хочется этот стих в где-то сохранить...;)
По защите у нас полный комплект. Попову и Хачериди немного дисциплины - и всё в шоколаде. Тем более, что Алмейда может играть и слева, и в центре. Плюс Михалик есть. Ну, и Юсуф, конечно. Бетао вряд ли отпустят, если Данило не играет, кто будет в защите справа? Хотя Бетао партачит часто. Поэтому он для лавки. Бадра вряд ли продадут, думаю годик-два он ещё в Динамо поиграет. Короче, будет нападающий-наконечник и может, опорник креативного плана. А уйдут Несмачный, Гиоане(сам говорил), Андре, Маграо(хотя он начинал неплохо) и, видимо, кто-то из вратарей.