Автор: VE-DY13
Зареєстрований: 09.07.2010
Останній візит: 10.09.2018
22 квітня 2011 20:58
9

Кажете чемпіонство уже програно?...

А я не вірю! Надія залишається, тому я вірю, що ми зможемо стати чемпіонами! Тепер спробую трохи прояснити ситуацію. До вашої уваги календар:

26-ий тур:

Шахтар - Металіст

Арсенал - Динамо

27-ий тур:

Динамо - Шахтар

28-ий тур:

Шахтар - Металург Д

Карпати - Динамо

29-ий тур:

Динамо - Волинь

Ворскла - Шахтар

30-ий тур:

Шахтар - Дніпро

Іллічівець - Динамо 

Відставання "Динамо" від "Шахтаря" 11 очок. 

Тепер спробую описати ситуації при якій "Динамо" зможе виграти чемпіонат.

У 26-му турі центральним поєдинком буде зустріч у Донецьку. "Металіст" давно не вигравав там (або взагалі не вигравав), але як відомо всі серії колись закінчуються, тому чому б це не сталося завтра? Тим більше "Шахтар" програв 2 домашні матчі підряд. "Металіст" веде боротьбу за 2-ге місце, коли "Шахтар" вже вважає себе чемпіонм. Це може зіграти злий жарт із гірниками. Тому в "Металіста" є всі шанси на перемогу. Те, що в "Динамо" будуть проблеми з "Арсеналом" я дуже сумніваюся... Тому очікую, що буде -3.

У 27-му турі, як прийнято називати на іспанську манеру ми всі станемо свідками "Українського ель класико". В Києві "Динамо" не повинно програти! Потрібна тільки перемога! І це буде єдиний матч до кінця сезону, в якому "Динамо" зможе реально показати свої притензії на чемпіонство. Тим більше, Сьомін в кінці свого першого пришестя все ж таки навчився вигравати у "Шахтаря". Тому тут теж очікую на -3.

Йдемо далі. 28-ий тур. Я не вірю, що у "Шахтаря" можуть бути якісь проблеми із "Металургом". Дуже низька ймовірність, що "Шахтар" в цьому турі втратить очки. А от "Динамо" не позаздриш... Я вважаю, що саме матч проти "Карпат" буде найважчим до кінця чемпіонату. Але надіюся, що ми все ж таки здобудемо перемогу! Тому по результатам цього туру відставання залишиться таким же.

29-ий тур. "Волинь" зараз так грає, що я не вірю, що в "Динамо" можуть бути проблеми в цьому турі. А на "Шахтар" буде очікувати важкий матч в Полтаві проти "Ворскли", де киянин Павлов, думаю, дуже захоче допомогти рідному "Динамо". На перемогу я не сподіваюся, хоча було б дуже бажано, але нічия можлива. Думаю стане -2.

І нарешті останній тур - 30-ий. Якщо все буде як я спрогнозував, то інтрига в останньому турі буде просто вбивчою! Відстань між "Динамо" і "Шахтарем" буде лише 3 очка! Вся увага футбольної України буде прикута до матчу "Шахтар" - "Дніпро". В разі перемоги "Дніпра" може статися рівність очків між "Динамо" і "Шахтарем". Тим більше Хуанде Рамосу є що доводити, бо його "Дніпро" показує не стабільний футбол, а у матчі з грандами може і вистрілити. А щодо "Динамо" в цьому турі, то я надіюся, що ми просто відправимо "Іллічівець" в "Першу Лігу", вслід за "Севастополем", здобувши перемогу над ленінцями. Тому очікую -3.

А що далі?! Все просто. Якщо регламент не змінили, то через рівність очків у "Динамо" і "Шахтаря" наш чемпіонат продовжиться на 1 матч. І цей матч буде "золотим"! Тут все вже буде в руках "Динамо" і я надіюся, що ми все ж таки здобудемо таке бажанне чемпіонство!

ВІРЮ! НАДІЮСЯ! СПОДІВАЮСЯ!

...

выдыхай бобер))
не потеряй Динамо очки с Днепром и Запорожьем, отрыв бы был 6 очков, то почему бы и нет. но маємо шо маємо, второе место - это то, на что мы наиграли в этом сезоне, это учитывая все клоунады и поражения Газзаева, разброд Лужного и функциональную яму Семина вместе с формой игроков и кучей других проблем..
Шахтер навряд ли сольет третий матч подряд дома. Думаю кроты победят, хотя хотелось бы ничью.
Сховати
как не породоксально но нам выгодней победа кротов
Сховати
Пусть ничью скатают. Идеальный варьянт.
Да, и розовый цвет очков автору ни к лицу
Оптимизм- это хорошо, если но хотя бы чуточку в ладах со здравым смыслом. Иначе он попросту становится наивным фанатизмом. А это уже одна из граней безумства))
Блаженны верующие... Тут как бы серебро не потерять. http://www.dynamomania.com/posts/136319-borba-za-serebro-chitay-za-lch-nachalas
Чемпионство уже програно, а ведь могли..., если б не эта утешительная европейская байда.