Автор: Електрик
Зареєстрований: 23.09.2010
Останній візит: 13.03.2024
Я вболіваю за ДИНАМО
16 квітня 2011 10:46
6

Тіж граблі !

Згадайте як грало ДК коли прийшов Газаев на перший сезон!Декілька яскравих перемог ,перехід шеви перетрубація з помічниками ГТ і от тобі весняний спад у грі втрата чемпіонства коротше кажучи сезон з 1 трофеєм.Далі гірше у команді повністю зруйнований мікроклімат пішли поразки від кожної команди яка хочаб трохи давала бій,гаразд якщо не поразки то мирові угоди!!! Доречі вагомий вклад в тесті команди на готовність я б назвав такий собі лакмусовій папірець для ДК є Металург (Зп) а для шахтара Оболонь (К)!!!Знову пропоную повернутись до тієї весні коли Грізний механізм "Золотого " флагману ЧУ почам зупинятися, так от тоді НАШ корабель зустрівся з підводною лодкою у степах Запоріжжя(Таврії),так можна списати на фарт сталеварів та нездаеться вам що саме там стало ясно що команда якщо невтратила зуби то як мінімум показала що болить!!! І от знову весна ,знову сталевари боряться за віживання тобто точніше агонізують і знову тест провалено !Багато хто буде говорити про супер мотивованість гравців сталеварів ,про те що випустили другий склад, про коротку лаву,про те що аліев з мілевським багато пропустили итд. якщо все це правда то постає декілька питань:

1)Чому напів другий склад менш мотивований ніж основа?

2)Що Аліев робе на офіційних іграх якщо він провалив підготовку?

3)Навіщо випускати гравця який ще незовсім відновився?

4) Що трапилось з командою?

Як на мою думку аліева купили зарано,я не говорю що він поганий гравець просто чи варто було повертати його так швидко ,поперше літом він би був дешевший,прошов підготовку з командою, деб довів кожному а не тільки паличу що він кращій! А так виходить от я такий чудовий я хочу грати бо тітка Ольга мене ображає!Ну купили і купили але навіщо його випускати за основу ,хайби грав за дубль разом з кравцем ,каддурі ,і молодьбі краще грала і росла швидше,і їм якась практика була! І отримуемо ,що воротар вже кричить про те що в команді почалась зіркова епідемія!

Юрій павлович повинен був змотивувати гравців хоча ні ,Ті хто виходили повинні були розуміти що це їх шанс і литіти з усіх ніг топити цю субмарину яка так чи інакше потоне!!!А що ми бачили одні біжать інші стоять!

Так щодо Кравця він буде лідером команди так чі інакше!Молодому нападнику потрібна довіра і наша віра з вами на трибунах!Чому ?

Пояснюю-гравець отримував травми важкі через це втратив впевненість у собі і деякі професійні вміння потрібно відновити!Памятаете валенсію?І скажіть що я помиляюсь!

І на останок мені здаеться , що мікроклімат руйнується через аліева,і зіркову хворобу деяких гравців

Во-во и поетому микроклимат падает
Если выпускать Алиева, то кого-то надо садить на банку. Кого? ЗЫ. Я всегда бал против всевозможных комбеков!
1)- Зіслати потрібно убудь якому випадку інакше мікроклімат першої команди розвалиться остаточно!і тим паче ,що любимчик гт. 2)-Молодим дадуть зрозуміти ,що або ти розвиваешся готуешся до сезону, або Будеш у дублю просижувати 3)-Потрібно не схему під аліева а аліева під схему!Навіщо такий гравець під якого потрібно схему готувати ,а якщо він напочатку сезону зламаеться надовго!Швідко готувати команду під нову схему!
То что Динамо-2 его ждет, это и ежу ясно, но этого не будет. Прикол в другом - футболист получает зарплату в месяц больше чем весь второй состав. Также, он любимчик Семина. Среди этих какбы минусов есть хороший плюс - играть он умеет, да и забивать тоже. Если его запустить в динамо-2, он там сломит всю атмосферу. А в первой команде есть игроки, которые поставят Гаденыша на место... Просто парень не готов, да и схема под него не готова... В общем, Саша - чемодан без ручки, т.к. и тащить тяжело и выбросить жалко (и бабла за него было вброшено отлично). Будем надеяться что он снова начнет забивать, т.к. гол-два в матче от него могут вполне компенсировать его "отсуствие" на поле.
А я неговорив лише про ЛЄ !Чемп важливий неменше.От якщо неготовий ,нейого війна -то дублючий склад його чекає,і підготовіться і на чужу війну подивиться!!!!А за мову вибачте!!!!І я не Тёма!!!
Артем, ты? Тёма, для начала определись каким языком ты лучше владеешь, т.к. мне тошно читать украинский язык с русскими словами. Не обижайся сильно... Вообще, при чем здесь Алиев? Он даже не играл за команду в ЛЕ. Микроклимат поломан? Буквально недавно все пестрело идеальным микроклиматом. СаШо был зол после матча, т.к. он сделал свою работу идеально в отличии от других. То, что некоторые не дорабатывают, - правда. Для этого есть тренер и лавка, которую можно долго греть. Повторюсь, нашей команде нужен профессионал в селекции. Скупая слезинка Игорька скатилась в очередной раз с лица Динамо Киев. Какой вообще смысл сейчас обсуждать наш славный вылет с ЛЕ? Уже финита ля комедия. Михаил Светлофф..уу-ууу... Цигель-цигель... Сейчас стоит всем просто ждать действий президента клуба. Я не думаю что в команде собрано стадо баранов. Они видят ситуацию не хуже тебя. И, как ты мог подумать, в ладоши не хлопают. Еще раз, по поводу Алиева - парень не готов физически. Не тренировался вообще. Это была не его война (с).