Автор: Віталій Усик
Зареєстрований: 02.03.2011
Останній візит: 30.08.2011
7 березня 2011 18:04
9

ТРЕНЕР - ОБЛИЧЧЯ КОМАНДИ

 Хто найкращий тренер у світі? А хто найстильніший? Моуріньо? Можливо. А яку команду він зараз тренує? Так, саме найгламурніший "Реал". Скажете нічого особливого, "галактикос" і раніше виглядали добре як на полі, так і поза ним. Спробую довести вам свою думку. Для початку слід сказати, що нещодавно було оприлюднено список найстильніших тренерів і серед них були присутні такі генії своєї справи як Гвардіола, Манчіні, Леонардо, Капелло, Леонардо, Емері, ну і звичайно Жозе Моуріньо. Думаю ви помітили, що тренують вони далеко не найслабші команди в світі.

   А в університеті Портсмуту вчені виявили цікаву річ, що команди під керівництвом стильних тренерів грають набагато краще. Тренери в костюмах виглядають компетентніше і серйозніше, ось це і діє певним чином на футболістів, які хочуть відповідати своєму наставнику. Тренери ж у спортивних костюмах, нехай ніхто не ображається, виглядають як фізруки, свистка тільки не вистачає. Поважаючий себе тренер не може прийти на матч у спортивному одязі. На тренування? Будь ласка. Але не на матчі, де тебе бачать тисячі вболівальників. Не можу обійтися без прикладу - Юрій Калитвинцев не обтяжує себе вибором костюмів. Чому він і досі "в.о" в збірній України? Не знаєте? Та я впринципі також, але підозри є.

 Про Моуріньо ми вже говорили, давайте тепер поговоримо про його головного конкурента не тільки на футбольному полі, а і в дорогих магазинах одягу (хоча не думаю, що в тренерів є час на біганину по бутиках), Гвардіолу. "Барселона" Пепа завжди грає чітко, красиво, бездоганно, так як і сам тренер, одягнутий завжди "з голочки". Якщо думаєте, що його одягає стиліст, то глибоко помиляєтеся. Хоча ні, його дійсно одягає стиліст, але ім'я його Хосеп Гвардіола. Ще цей хлопець має мережу магазинів одягу. Зрозуміло, що тренер має відчуття стилю як у футболі, так і в повсякденному житті.

 Як же не заглянути в столицю моди Мілан, адже саме тут з'явилася нова жертва глянцевих журналів бразильський тренер Леонардо. Поки рано говорити про його тренерські здібності, але добре виглядати він точно уміє. Та і не зважаючи на свій не великий досвід Лео встиг попрацювати у двох міланських грандах. Зрозуміло, що його чекає велике майбутнє.

 Тепер Україна. Київ. "Динамо". Назвати "Динамо" грандом світового футболу, не дивлячись на мої симпатії, язик не повертається. Та і не кожен знає хто такий Юрій Сьомін. Але є і в цій команді, і в цьому тренері щось особливе, неординарне. Мало хто назве Юрія Павловичанеймовірним красенем, на відміну від попередніх осіб, яких ми обговорювали, але якийсь дивний стиль одягу прикриває будь-які недоліки цього чоловіка. Здається він не думає, що одягти перед грою, не думає як виглядатиме, з якого ракурсу його зніматимуть, та в будь-якому випадку виглядає він досить таки гармонічно. Сьоміна не кличуть на фотосесії в різні рекламні агенції, але він особливий, він наш "Special One", неймовірний наставник для "Динамо".

Моуріньо - "Челсі", "Інтер", "Реал"

Гвардіола - "Барселона"

Леонардо - "Мілан", "Інтер"

Сьомін - "Динамо"

А тепер скажіть, що зовнішній вигляд тренера не має значення. Звичайно бувають виключення із правил, але їх меншість. І щось я жодного разу не бачив, щоб над головою підіймав кубок тренер у спортивному костюмі.

Забавный блог.) Собственно г-ря, если бы автор сам не признался, что интересуется футболом лишь с 2003-го года, можно было б привести туеву кучу "аргументов" как "за", так и "против" теории зависимости результатов от стильности коуча.:) А так, просто улыбнусь и выскажусь кратко : взагалі-то дурниця, але щось в цьому всеж-таки є!:) Не ображайтесь, плз. З.Ы. Уважаемый Виталий, случайно не припомните : был в Динамо такой успешный, вполне стильный и культурный гл. тренер - Валерий Георгиевич Газзаев? ))
Хочу защитить автора блога. Посмотрите фотографии Лобановского до отъезда на работу в ОАЭ. Всегда элегантен. Вспомните про его спор с Чубаровым. Когда Васильевич пообещал, что каждый день будет приходить на работу в новом костюме в течении месяца. Спортивный костюм на матчи Валерий Васильевич начал одевать, когда вернулся в Киев с арабской командировки. Вернулся уже больным, с лишним весом. Какие уж тут костюмы((
Я футболом почав цікавитися з 2003.
Сховати
Тогда да... Валерия Васильевича уже с нами не было :-(
Я нажаль ще не цікавився футболом коли це було.
Сховати
так це ж було не так вже давно!
зато, в тему!!!!!!!!!!!!!!!!
та ну! не вижу логики!!! да какая разница во что одет??? а касаемо побед и тренеров в спортивных костюмах... http://www.zn.ua/img/st_img/2002/408/foto-full-35916-5104.jpg всё намного проще, сейчас век гламура, успешные тренера, обладающие большими деньгами, хотят и выглядеть гламурненько, вот и одеваются от кутюр... а спортивные костюмы "адидас" вышли из моды и всего-то...
Сховати
Через цю фотку зіпсував весь блог) А автор так старався...