Автор: Nazik
Зареєстрований: 26.06.2010
Останній візит: 01.09.2021
Назар=)Вболівю за ДК з 6 років!!!
17 лютого 2011 08:23
42

Рахуємо години!

                                  

     Прокинувшись рано, дуже рано я усвідомив, що цей день настав. Я дочекався!

     Час летить швидко, де коли ми просто не встигаємо за ним і приходиться поспішно доганяти. Правда є винятки і цей день швидше виняток, бо дочекатись його для справжнього уболівальника ДК було дуже важко. Вир інформації, трансферних чуток. Інколи переварити її просто важко, але кожен справжній уболівальник з цим повинний справлятись сам. Правда кожен все розуміє по своєму, бо скільки людей, стільки й думок і це правильно. А цей ресурс дозволяє ділитись власною думкою і чути думки інших. Дозволяє подивитись на кожну ситуацію під іншим ракурсом, з іншої точки і це дуже класно. Саме спілкування і здорова дискусія хліб насушний для справжнього уболівальника. Нажаль все менше стає, саме здорової дискусії, а все більше не зрозумілих реплік і ненависті до рідного клубу, до рідних футболістів. Але нехай це все залишається на совісті тих людей, які це роблять, які б’ють себе кулаком в груди і кричать, що вони справжні фанати ДК. Сумно, що вони навіть не хочуть зрозуміти, почути інших людей, інших уболівальників, але залишимо це все в стороні. Не хочеться сьогодні в такий день погружатись в хвилю безтолкових спорів.

     Сьогодні ми всі від Києва до Стамбула, від Чопу до Червоної Зірки, від Трем’яча до Сарича. Від Заходоу до Сходу, від Півночі до Півдня повинні підтримати наших футболістів, нашу улюблену команду ДК. Я впевнений, що справжні уболівальники ДК є по всьому Світі і в кожному куточку нашої Великої країни ( поки що, нажаль лише територіально великої). Наші ряди косить зневіра, втрата оптимізму і просто чорний песимізм. Згідний потрібно тверезо дивитись на все, бо саме через розові окуляри, нам не раз перепадає від життя. Завжди потрібно дивитись реально на все в цьому житті, але філософія справжнього уболівальника, просто неможлива без віри в чудо, без оптимізму. Всі ми хто цікавиться справами рідної команди прекрасно знаємо, всі плюси і всі мінуси. Ми всі прекрасно бачимо, який хороший мікроклімат в команді. ЮрПалич, як Великий психолог знайшов ключик до серця кожного футболіста. Будемо надіятись, що цей ключик підійде і він зможе відкрити весь максимум, весь потенціал кожного гравця!

     Я не буду представляти Бешикташ, на сайті достатньо інформації про цю команду. Тай кожен з нас за більше ніж місяць часу міг взнати все йому цікаве і потрібне про суперника. Не буду розказувати про рідне ДК , тут теж дефіциту інформації немає, а чимось секретним я не володію, тому розводити не буду. Чуток нових запускати не буду, це робота журналістів і інших людей яким вигідно їх існування. Я хочу закликати кожного уболівальника підтримати Динамо Київ. Хочу запалити хоча б маленький вогник надії, або велике полум’ям. Це вже як вийде! Хочу що б ми всі припинили лити бруд на рідних футболістів. Хватить відправляти їх на пенсію, обзивати «брёвнамы» і іншими ганебними словами. Так ми нікого не купили, так в нас є проблеми по позиціях, але давайте почекаємо з висновками. Ми ще толком не бачили «нової роботи» ЮрПалича, все що було на зборах, там і залишилось. Я вірю, що сьогодні в Стамбулі ми побачимо нове ДК. Нову п’єсу зі старими акторами, але в нових ролях.

   

    Я дочекався! Цей день настав! Нарешті повертається футбол, свіжий хліб для дискусій. Наш футбол!  

    Всім хорошого робочого дня, а ввечері всі за пивом і до голубих екранів, хто дома, хто в спорт барі, але давайте підтримаємо Динамо Київ! Завідую, тим хто зараз гуляє вузькими вуличками Стамбула і рахує години до початку вистави на «Іненю»=)…

      Динамо Києв Ми З Тобою! Ми Віримо В Тебе! Вперед До Нових Великих Перемог!

Рахуємо Голи )
Ураааааааааа... Выиграли ...
Лишилось 42 хвилини..
Осталось полтора часа, полтора часа ожидания, любви, надежды, это полтора часа волнения, бешеного волнения, а сердце бьется, бьется не останавливаясь, а в голове один вопрос: "Почему так долго ждать?..."
Сховати
Пиво на футбол, не пити, не пити!!! Ше чучуть)))!!!
Вот и ДВА ЧАСА до начала !!!
2 години і 10 хвилин) аааааа)))
Угу)))))
2 години 25 хвилин!!!!!!!!:)))
Ну вот и ровно ТРИ ЧАСА до начала !!!
Ты бы хоть стрелки на часах переводил.
Сховати
)))))......