Автор: M.Max
Зареєстрований: 30.01.2010
Останній візит: 17.12.2011
29 грудня 2011 20:12
2

НСК "Олімпійський": арена розумна

 

Київський НСК "Олімпійський", реконструкція якого нині триває до Євро-2012, буде "розумним" стадіоном. Для цього арена буде оснащена сучасними IT-системами та інженерним обладнанням.

Як запевняють у прес-службі столичного стадіону, 2010 року було закуплено 75% необхідного устаткування, а загальна вартість сучасних IT-систем, екологічно безпечних та економічно виправданих інженерних рішень сягне 40% загального кошторису перебудови.

Наразі на будмайданчику "Олімпійського" тривають роботи з улаштування систем водопроводу, енергопостачання, кондиціонування, вентиляції, слабострумових систем, систем пожежогасіння та систем теплопостачання.

На наступний рік заплановано завершення встановлення та перевірки інженерних систем та IT-рішень. Після реконструкції, завдяки сучасним технологіям, НСК "Олімпійський" задовольнятиме усі вимоги до стадіонів класу "Еліт".

M.Max Перечитай правила ведения блогов, ты их постоянно нарушаешь. Ты только копипастишь, а блоги существуют для творчества. Впредь такие сообщения будут удаляться, а на тебя будут накладываться санкции.
Уже и позабыл по 80 000 болел на матчах ЛЧ, а ведь это не последний стимул для игроков. Возвращайся НСК "Олімпійський", возвращайтесь былые победы...