Автор: M.Max
Зареєстрований: 30.01.2010
Останній візит: 17.12.2011
30 жовтня 2010 13:15
3

Іспанія, Італія, Німеччина, Франція та Португалія будуть тестувати збірну України

 

Збірна України в рамках підготовки до Євро-2012 може зіграти товариські матчі з Іспанією, Німеччиною, Францією і Португалією. Про це сьогодні заявив під час проведення круглого столу президент Федерації футболу України (ФФУ) Григорій Суркіс, передає кореспондент РБК-Україна.

Г.Суркіс повідомив, що ФФУ веде переговори з Федерацією футболу Іспанії. Він також повідомив, що після Євро-2012 національна збірна України вже у рамках підготовки до Чемпіонату світу 2016 р., можливо, проведе ще один товариський матч зі збірною Бразилії.

Президент ФФУ підкреслив, що всі матчі з такими суперниками, як збірні Франції, Італії, Німеччини, Португалії, а в разі успіху в переговорах про проведення товариських матчів і зі збірною Іспанії, відбудуться в Україні.

При цьому Г.Суркіс не виключив, що деякі товариські поєдинки за погодними умовами, можливо, пройдуть на нейтральних полях або на полях суперника.

"Ротація стадіонів та міст під час проведення товариських матчів буде безумовно дотримана. Ігри пройдуть на тих стадіонах, які готові проводити матчі такого рівня. Крім того, ми зацікавлені в тестуванні наших футбольних арен перед Євро-2012", - заявив Г.Суркіс.

откуда дровишки? неплохо бы ссылку на первоисточник давать.
Це полюбе + для всіх!!! Головне, що б це було правдою!!!
Хорошие спаринги, если они конечно состоятся!