Автор: Хохол
Зареєстрований: 23.09.2010
Останній візит: 21.06.2011
3 жовтня 2010 21:11
7

Зміни є!!!!Що далі?

Отже підводимо підсумки першої гри Динамо без Газаєва!

Захист:

Помилки були ,заперечувати небуду та всетаки порівнюючи з захистом в останій грі прогрес великий.Бойко- грав надійно ,перший гол це точно не найого совісті,гол абсурдний (випадковий),другий провал захисту!Була помітна деяка нервозніст у воротара та як результат минулої гри!Отже потрібно працювати!

Півзахист:

Вистачило більше ніж на 40 хв!Досягнення враховуючи кількість ігор!Вцілому е здвигу на краще!Трішки запізнилися з замінами!

Напад:

Здаеться невистачае  швидкостіта впевненості у своїх діях!Вцілому погано.знову марнуємо моменти ,робимо непотрібні паси!

Зміни порівняно з газаєвим:

У нас є захист.Випустили Гілю-прогрес!Прояв малюнку гри!І все це змінилось за два дні!Боролись за всі м"ячі,було хоч якесь бажання грати.Виглядали ненабагато гірше!

Проблеми:

Мало часу для явних змін!Заміни значно гру непідсилили.

Отже О.Р.Лужному потрібно дати час до зими!

Динамо отдыхало один день,шахтертри дня.
Сховати
Пока не будет нормальных судей,у шахтера будет трудно выиграть.В воротф шахтера вообще не назначають пенальти.Ахметов попросил.Последний раз пенальти шахтеру бил ЦСКА влиге УЕФА.
Надеюсь, что падение закончено и от дна мы уже оттолкнулись. Ждем постепенных изменений к лучшему. Мне кажется, что подбор игроков в клубе достаточно качественный. Осталось самое важное - поставить игру и подтянуть физику. Но о физике уже в зимний перерыв к сожалению.
Где Вы усмотрели изменения? Мы опять проиграли. И опять со счетом 2-0. Все остальное - сказки для бедных.
Сховати
А ви бажали за 1 день взяти і повністю перебудувати команду?А зміни є!
Судьи,таблица чемпионата,игроки в сборной все в пользу шахтера.
Дальше - светлое будущее! Всё будет у нас хорошо!