Автор: Vert Efner
Зареєстрований: 18.09.2010
Останній візит: 07.03.2013
18 вересня 2010 17:01

слідами недавнього матчу з БАТЕ

Доброго дня шановні!
Перечитав декілька блогів, по слідах недавнього матчу з БАТЕ і вирішив і собі висказати власну нікому непотрібну думку про все і одразу.
Отже - по порядку:
президент.
Він же ІМС. Велике йому спасибі, що ДК не стало наприклад другим московським Торпедо.
Але, є але... і воно - у позиції нашого президента, яка є чимось середнім між "англійським" (володіння клубом, призначення тренера, продаж гравців, якщо терміново потрібні гроші іт.д.)
та "іспанським" - (коли президент - частина управлінсько-ігрового процесу в клубі).
По суті приблизно так: ІМС - головний у клубі, як у англії але активно приймає участь у менеджменті, як у іспаніїї (для прикладу - те, як він коментував покупки Діакате і Бангура - я побачив, захотів і купив, а тренер?)
тут і заковика, англійські президенти не лізуть активно у менеджмент, а іспанські - за невдале управління звільняються з роботи.
У ІМС так - у менеджменті приймаю участь, за результат не відповідаю. мені б хотілося, щоб він зайняв більш чітку позицію або там або там. Бо виходить "А куди стати красивому єврею?"
Тренер.
Я був не в захваті від призначення Газаєва і до цих пір своєї думки не змінив. Хоча здається що Газ краще Палича (Хачеріді, Ярмоленко, Гармаш, Коваль будуть згодні(: )
Думаю ДК - не його команда, буває. Дель Боске що поганий тренер? але ж з Фенером у нього теж не вийшло.
Хочеться, щоб Газу дали допрацювати сезон (контрольний в голову), якщо не буде чемпіонства і чвертьфіналу ЛЄ (і того і того, а не чогось одного) - нах з клубу. Чесно - хотілось, щоб пішов після білорусів, але якщо дали "останній шанс", то він має бути 100% останнім.
Ну і команда.
Воротар: у Коваля велике майбутнє. головне дати розвиватись. (СаШо нехай потренує його, а не виб*є із складу). А ше - продати б його років через 5, бо буде як з тим же Шовкоським, якого хотіли активно і багато у 99-00 рр. - а вийшов пшик. Акінфеєєв - жива ілюстрація.
Захист: Бля! це ж якого мегарівня у ДК захисники, що неостанній захисник Ліона!!!! не проходить навіть у заявку? Леоненко правий. Навіть дуже.
Півзахист: добре з врахуванням перспективи у вигляді Гармаша, Факундо, Калитвинцева, але є кадри які тупо випадають або не тягнуть.
Напад: теж нічо.
Словом, так як всі на своїх місцях залишились, то Нінко гарно сказав "програв не лише тренер а вся КОМАНДА", от з неї і спитати б.
Хотілося б щоб склад зимою серйозно почистили: 1 воротар - точно зайвий (навіть з травмами), але поки що тут терпить.
З 6 флангових захисників мінімум 2 - нах. один з них бразіла, однин - український бразіла і ще один - дуже хоче у францію - то хай йде!!!.
і центрального одного теж варто б відправити додому на бананові плантації, а за всі виручені грошики купити ОДНОГО, але КЛАСНОГО, як Зеніт наприклад.
Хто пам*ятає коли востаннє грав ЗБІРНИК НІГЕРІЇ!!! Юсуф? ДЛя нього ДК пансіонат? Он Шахта свого збірника, тієї ж країни між іншим (: на курорт відправила - підлікуватись (: і нічо.
А ще є наприклад Гіоане - дійсно класний гравець (і я ще пам*ятаю, як він був, як Еременко зараз), але йому пора. Дякуємо і до побачення. Піде - матиме шанс ще пограти, як Лєко, залишиться - Гавранчич №2.
Чомусь схожі думки напрошуються і до Нінко, це лише у мене?
Нападників дійсно забагато. Треба б відправити кількох. Одного бразілу (судячи із побаченого за останній місяць - пофіг якого). Жаль, але Кравцю напевно теж пора міняти обстановку (може другий Олійник вийде) - хоч в оренду, але треба.
Ну і (страшно писати) - може і Мілі пора б в якийсь непоганий європейський клуб, або Локо? Спріне питання але, але...
Є ще що сказати конкретно по гравцях, тих які є і яких хотілося б, але хоч з цим поки.. (:
Написав, перечитав - хочеться і чистки і хороших придбань, і результатів (така-сяка гра проскакує) і вже взимку, але це ж ДК - "наша пісня гарна й нова..."