2 травня 2024 20:10

Сунесс: "Салах - найегоїстичніший гравець, що я бачив. Він покине "Ліверпуль", думаю. Перейде в саудівський клуб - стане головною зіркою в тій частині світу"

Грем Сунесс висловився про конфлікт Мохамеда Салаха із Юргеном Клоппом.


«Вважаю, що Мохамед Салах залишить «Ліверпуль». Він чудово виявив себе в цьому клубі, але якщо він перейде до саудівської ліги, то стане головною зіркою в тій частині світу.


Він, безперечно, дуже високої думки про себе, він розлютився через те, що не потрапив у стартовий склад на гру з «Вест Хемом». Думаю, ситуація з Юргеном Клоппом була реакцією на те, що Мохамеда випускають за 10 хвилин до кінця матчу, у цьому конфлікті справа була більшою мірою в Саласі, ніж у Клоппі.

Салах – найегоїстичніший гравець, що я коли-небудь бачив. Навіть у минулих матчах він ніколи не був задоволений заміною. Саме цього ви і хочете від своїх гравців: якщо міняєш їх після двох голів, їм має хотітися залишитися і забити третій. Коли у команді ще був Садьо Мане, вони постійно сварилися», – сказав колишній головний тренер «Ліверпуля» у підкасті Three Up Front.